EstherC30magazine

product of free will: the making of Esther the magazine

maandag, november 06, 2006

we zijn er bijna

Zooo even de hele dag teksten zitten maken. Dat viel nog niet mee. Moest nog een heel interview uittikken en daarna uitschrijven. Verder nog wat koppen aangepast en dan moet het morgen allemaal klaar zijn. Krijg alles vanavond bewerkt binnen en ben zwaar zenuwachtig. Alle losse elementen zien er goed uit, maar is het bij elkaar ook goed? Is de rode draad aanwezig?
De foto's zijn in ieder geval prachtig!
Ben vanmorgen drukker geweest met lezen van alle andere blogs en te posten dan met mijn eigen pagina's. FOEI! Ik vind het stiekem wel gezellig om even te kletsen met alle andere kandidaten. We zitten tenslotte in hetzelfde schuitje. Het zal morgen wel raar zijn als de pagina's af zijn. Dat wordt 'en groupe' afkicken.
En dan nu weer verder met de laatste wijzigingen.

2 Comments:

At 12:08 a.m., Blogger Esther Muller said...

Hi!

Ja muis zat echt in broodtrommel zijn buikje flink rond te eten.

ik ben het helemaal met jullie eens dat het erg jammer is dat we elkaar niet nog een keer tussendoor zien. Heb ook helemaal een groepsgevoel.

Hier ondertussen wel wat stress. Heb 1 spread helemaal afgekeurd en zit nu met het handen in het haar voor een alternatief. Daarnaast was de foto voor het interview ook nog niet top, dus dat moet morgen ook nog gebeuren.
Gelukkig drie spreads die echt helemaal naar mijn zin zijn (da's toch over de helft).

En jullie?

Groet,
Esther

 
At 10:47 a.m., Blogger Esther Muller said...

Hi Anneke,

Crossen doen we op 14 december ;-)

Waarom kan ik geen comment op jouw log plaatsen?

Succes nog even!

Esther

 

Een reactie posten

<< Home